tiistaina, maaliskuuta 18, 2008

Muodostelmaluistelun SM 2008

Kävin serkkuni Annin pyynnöstä kuvaamassa Muodostelmaluistelun SM-kisojen sunnuntaiaamun (24.2.2008) harjoittelua jossa kisoihin osallistuvat joukkueet harjoittelivat iltapäivän esitystään.

Sen verran vauhdikasta menoa tuo luistelu tuntui olevan että järjellisten kuvien saaminen oli alkuun hiukan hankalaa. No, ISO-herkkyys 800+ ja sarjaa AI Servo-tarkennuksella täydellä aukolla vaikutti kuitenkin toimivalta loppujen lopuksi. Kalustona 5D ja 70-200 2.8 L IS. Akkua se jatkuva tarkennus ja vakaajan käyttö kulutti kyllä sen verran ettei meinannut yksi akullinen riittää (reilu 200 otosta).

 

Galleriassa lisää kuvia.

sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Toys4Boys 2008

Kävin viikko sitten katsastamassa Toys4Boys -messut Wanhassa Satamassa kun Topshotilta sinne ilmaisen kutsukortin satuin saamaan. Otin tietysti kameran mukaan siltä varalta että siellä jotain kuvattavaa sattuisi olemaan. Kaiken kaikkiaan messut oli hienoinen pettymys, ei siellä kovin paljoa minua kiinnostavaa sisältöä sitten ollutkaan.

Audilla ja Minillä oli siellä omat osastot ja erityisesti Audin osastolta tarttui kennolle muutama otos. Kaikki kuvat otettu 5D ja EF 50 1.8 kombinaatiolla.

 

Lisää otoksia galleriassa.