lauantaina, elokuuta 16, 2008

Hohtopilvi

Mökkireissulla huomasin illalla auringon laskiessa että saaren yläpuolella olevaan pilveen paistaa vielä aurinko. Livenä oli aika hienon näköinen, toivottavasti jotain siitä välittyy kuvastakin:

keskiviikkona, elokuuta 13, 2008

Vieraina Kemiön saarella

Appivanhemmilla oli Kemiön saarella mökki vuokralla samoin kuin viime kesänäkin. Me oltiin muutama päivä siellä vieraisilla:

Lisää täällä.

tiistaina, elokuuta 12, 2008

Mansikkakakku

Terassiherkuttelu taitaa olla jo ohi tältä kesältä...

sunnuntaina, elokuuta 10, 2008

Kotoa ja mökiltä

Nyt kun vauhtiin pääsin niin muutama kuvatus lisää. Ensin pari ihan kotipihalta, bokeh-testausta:

 

Ja sitten mökkireissulta juhannukselta. Tällaista musiikkia oli tarjolla muutama sata metriä mökkirannalta, kylän yhteisellä kokolla:

 

Ja bokeh-testiä sateen jälkeen:

 

Kävin ilta-auringossa myös mökkitien varresta nappaamassa tupasvilloista kuvan. Tarkoitus oli ottaa enemmänkin ja oli oikein jalustakin mukana mutta tuli varustauduttua itikoiden määrä huomioon ottaen aivan liian kevyesti ja meinasivat mokomat elävältä syödä. Tämä oli ainoa jonka ehdin ottaa vastavaloon kunnes sitten meni ininään hermot ja autolla takaisin mökille.

Ei ole muuten mikään niin raivostuttavaa kun yrittää saada tarkennus sommittelusta puhumattakaan kohdilleen ziljoonan inisijän keskellä!

 

Matonpesuakin mökillä harrastettiin, suihkuttajana sisko Anne-Mari (jonka heinäkuisia hääkuvia näytille hiukan myöhemmin):

Kuvasatoa

Noniin, nyt alkaa silloin tällöin olla sen verran aikaa että saa kuviakin julkaisukuntoon levyn kulmalta. Tässä muutamia Korkeasaaren reissulta.

En muista enää apinan tarkempaa lajia, mutta aika hauskan näköisesti nukkui päiväunia:

 

Pieniä torakantapaisiakin oli sopivasti kameran ulottuvilla (tiedän, eivät ole torakoita mutta jotain samantapaisia kuitenkin):

 

Kissojakin tietysti käytiin katsomassa, aika raukeita olivat:

 

Että sellaista tällä kertaa. Nyt kun rutiinista taas sai kiinni niin voisi muutakin rästikuvaa kaivella ja laittaa näytille.