lauantaina, maaliskuuta 21, 2009

Kuvausrintamalla tapahtuu

Kuukausi vierähtänyt ilman uusia kuvia tänne. Syynä pääasiassa kaksi asiaa: töissä kiirettä ja harrastusajasta on ilmaantunut kilpailemaan toinen projekti, joka tosin (toivottavasti) auttaa kuvausrintamallakin jahka kesäkelit alkavat.

Tämä toinen projekti on kajakki jonka hommasin n kuukausi sitten: Hobie Mirage Oasis. Eikä mikä tahansa kajakki vaan sellainen jossa pääasiallisena etenemismuotona on jaloilla polkeminen. Tässä tietysti on taka-ajatuksena se, että kädet jäävät vapaiksi, kuinkas ollakkaan, valokuvaamista varten. Suosittu käyttötapa on myös kalastus, mutta (ainakaan toistaiseksi) en ole kalastajaihmisiä niin se jääköön minun puolestani. Kajakkiin liittyen on nyt ollut pari projektia:

  • Kuljetus”kärry”; olen alkanut rakentamaan itse “kärryä” Oasiksen valmiisiin reikiin sopiviksi. Rakenne on aika simppeli, joten ajattelin rakentaa itse. Alumiiniputkea ja renkaat on jo hankittu…
  • Valokuvausvälineiden kuljetus; koska kajakilla seilaaminen on perusluonteeltaan märkää touhua ja taas kamerat eivät tykkää kastumisesta, pitänee hommata jonkunlainen vedenpitävä laukku. Harkinnassa on ollut joko Pelicanin mallisto tai sitten B&W Outdoor Case (mm Topshot näkyy kaupittelevan).

Kajakin hommasin Vesseliltä Vestradelta.

Kajakista kuvia jahka lumet sulaa…